Splošni pogoji

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta www.rabim-lj.si upravlja Rabim d.o.o., Proletarska cesta 4, 1000 Ljubljana. Rabim-lj.si se zavezuje, da bo ščitil zasebnost uporabnikov spletne strani in razvijal tehnologijo, ki omogoča varno spletno izkušnjo. Za vse informacije v zvezi z varovanjem osebnih podatkov se lahko obrnete na info@rabim-lj.si.

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Uporabnik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za uporabnikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam ne potrebujete posredovati, vendar pa vam v tem primeru ne moremo zagotavljati izvedbo določenih storitev. Vsi podatki, ki jih potrebujemo za izvedbo posamezne storitve so za to storitev obvezni.

Pri obisku spletne strani www.rabim-lj.si na spletnem strežniku, kjer gostuje, beleži določene podatke o obisku spletnih strani, IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na rabim-lj.si spletni strani. Tako zbranih podatkov ne obdelujemo in jih ne povezujemo z drugimi podatki, uporabljamo jih izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne strani, optimizacijo.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani.  Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Osebni podatki se zbirajo preko kontaktnih obrazcev na portalu rabim-lj.si in so namenjeni izključno pošiljanju povpraševanj glede storitev, ki jih ponuja Rabim d.o.o.

V obrazcu je potrebno napisati ime in elektronski naslov. Rabim-lj.si ne sprejema nobene odgovornosti (in nismo dolžni potrditi napačnih ali narobe črkovanih naslovov e-pošte), za komunikacijo preko obrazca.

Preko kontaktnih obrazcev na portalu rabim-lj.si je strogo prepovedano pošiljanje reklamnih sporočil. Kontaktni obrazci so namenjeni izključno pošiljanju povpraševanj glede storitev katere so ponujene na strani. Vse kršitelje bomo sodno preganjali in zahtevali povrnitev stroškov iz naslova poslovne škode.

S pošiljanjem povpraševanja preko kontaktnega obrazca se strinjate z uporabo osebnih podatkov po veljavni zakonodaji. Vsak uporabnik spletne strani se lahko od prejemanja promocijskih sporočil kadarkoli odjavi.

Vaši osebni podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani tretjim osebam.

Sprememba osebnih podatkov oziroma vaše pravice:

Kadarkoli spremenite svoje osebne podatke. To storite tako, da posredujete svoj predlog spremembe na naslov info@rabim-lj.si. Pravico pa imate tudi do odjave ali izbrisa podatkov. V primeru odjave bomo izbrisali vaše podatke. Rabim-lj.si se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bo uporabil zgolj za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.